Otvori glavnu navigaciju

Makarska

Makarska zauzima centralni položaj Splitsko-dalmatinske oblasti. Smeštena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenom rtom Osejava, a sa severozapada poluostrvom Sveti Petar.

Grad se amfiteatralno širi prema padinama Biokova koji je štiti od oštre kontinentalne klime, te je u Makarskoj bujna mediteranska vegetacija, blage zime, duga i topla leta sa osvežavajućim maestralom. Makarska je prepoznatljiva po 2km dugoj peščano-šljunkovitoj plaži oivičenoj borovom šumom, koja celoj plaži daje prirodnu hladovinu.

Prevoz

Polazak iz Srbije (mesta polaska) veče pre datuma iz tabele u periodu 17:00-21:00h u zavisnosti od mesta polaska, povratak iz Makarske zadnji dan iz tabele oko 17:00-18:00h. Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

Autobus zbog specifičnosti Makarske ne može da dođe do kuća, parkira se na najbližem mogućem bezbednom mestu. Agencija NIJE dužna da obezbedi prenos prtljaga od parking do kuća.

Prevoz se obavlja kombijem, minibusom ili autobusom u zavisnosti od broja putnika.Sva vozila su klimatizovana, sa svim potrebnim dozvolama za međunarodni prevoz, sa dovoljnim brojem profesionalnih vozača da bi se prevoz obavio bezbedno po zakonu.

Deca do 9,99 godina imaju popust 10€ na cenu karte. Svako dete MORA imati svoje sedište.

Iz okolnih mesta prema cenovniku se organizuje transfer do Kule. Transfer se obavlja automobilom, kombijem ili minibusom u zavisnosti od broja putnika. Cena transfera je uračunata u cenu povratne karte.

U autobusu je licencirani pratilac grupe, koji će brinuti o udobnosti putovanja, i putnicima davati sve bliže informacije.

Cena povratne karte:

Kula
Ada, Bečej, Sombor, Senta, Novi Sad
Subotica, Kanjiža
65€
70€
75€

Način plaćanja:

  • 30% pri rezervaciji, a ostatak do polaska ili na rate do 15.09.2020. uz deponovane čekove 10 dana pred polazak.
  • Mogućnost plaćanja preko administrativne zabrane

Smeštaj

Restorani